HBC search site
 • mere end 20 års erfaring og ekspertise i Smart repair
  HBC system leverer en komplet løsning - fra udstyr til træning til marketing til ny forretningsudvikling.
  mere end 20 års erfaring og ekspertise i Smart repair
  HBC system leverer en komplet løsning - fra udstyr til træning til marketing til ny forretningsudvikling.
 • Din Smart Repair værktøjsleverandør i Danmark

  Vi er den førende danske leverandør af Smart Repair værktøj, udstyr, tilbehør og uddannelse.  

Smart Repair udstyr til følgende reparationsområder

 • Stof & velour reparationsværktøj

 • Læder, plastik, vinyl reparationsværktøj

 • Lak reparationsværktøj

 • Glas reparation & Rude udskiftningsværktøj

 • Forlygte reparationsværktøj

 • Fælg reparationsværktøj

 • Bule udretningsværktøj (PDR)

 • Luft rensningsmaskine

 • Caravan bule udretningsværktøj

 • Overflade beskyttelsesprodukter

 • Smart Repair værktøjsskabe (trolleys)

 • Sprøjtekabiner, malerkabiner

 • Smart Repair uddannelse

  Vi tilbyder en bred vifte af special tilrettede smart repair kurser, der giver kursisten mulighed for at kunne udføre reparationer i særdeles høj kvalitet. Alle vores trænings-kurser er certificerede.

  > Smart repair uddannelse
  > Glas reparationsuddannelse
  > Bule udretningsuddannelse

 • Smart Repair sprøjtekabiner

  Vi tilbyder en bred vifte af sprøjtekabiner der kombineret med smart repair udstyr skaber den optimale ramme for reparationer af høj kvalitet.

  > Sprøjtekabinerne er forureningsfri - uden udledning af farlige stoffer
  > Alt styres gennem vores blackbox operationssystem

  > Mobil Smart Wall - indendørs - udsugningsanlæg
  > Smart repair portal, en indendørs smart repair kabine der kan designes i mange versioner

  > Udendørs sprøjte kabiner - nøglefærdigt anlæg

 • Smart Repair marketings materialer:

  Kontakt os venligst hvis du søger idéer til din smart repair forretning.

  Smart Repair:
  Før og efter bannere

  Før og efter Plakater

  Før og efter skilte

  Før og efter auto reklamer

  foldere, flag, 
  løbesedler

  Smart Repair ROI beregning

  Før køb af udstyr er vi behjælpelig med en komplet smart repair ROI beregning der giver et overblik over den samlede tilbage-betalingstid.

 • Smart Repair demonstration

  Vi tilbyder dig mulighed for at deltage i en demonstration af det komplette smart repair program fra HBC system. Kontakt os for 


  Smart Repair EXPO

  Kontakt os venligst hvis du vil skrives på venteliste til kommende Smart Repair Expo som afholdes fra tid til anden. Expo er den perfekte lejlighed til at opleve alt hvad HBC system tilbyder.


   

 • Kontakt os venligst for et uforpligtende møde hvor vi gerne special designer dit nye smart repair værksted.

 •   70 22 70 70

 • SMART Repair koster mindre

  Traditionelle reparationsteknikker med at male store områder fremfor at reparere en mindre skade kræver et langt større materialeforbrug. SMART Repair tager udgangspunkt i en præcis farvematching og sprøjteudstyr, og der skal anvendes en langt mindre mængde maling for at opnå en professionel reparation, uden det er nødvendigt at male hele og tilstødende paneler. Det samme gør sig gældende ved reparation af f.eks. brændemærke i et stofsæde, hvor man reparerer et lille område i stedet for at ombetrække hele sædet.

  Bedre udnyttelse af arbejdskraft og forøget indtjeningsmuligheder

  Med SMART Repair kan et eksisterende, traditionelt autoværksted få større udbytte af medarbejdernes arbejdskraft. Europæiske markedsanalyser viser, at 40% af alle biler i gennemsnit har 2,2 skader, som kan udbedres med SMART Repair. Det er derfor oplagt for et autoværksted at tilbyde SMART Repair services og få bedre udnyttelse af arbejdskapaciteten og samtidig forbedre indtjeningsmulighederne.

  SMART Repair reducerer forsikringsomkostninger

  Størstedelen af de reparationer, der kan udføres med SMART Repair teknikker, koster mindre end selvrisikoen på kundens forsikring. Dette betyder ikke kun en kontant besparelse for bilens ejer, men også at kunden undgår at melde en skade, som vil få negativ indflydelse på en eventuel bonusaftale og forsikringens præmiestørrelse.

 • SMART Repair kræver ikke meget

  Størstedelen af SMART Repair teknikkerne kan udføres i et ukontrolleret miljø. Dvs. teknikken kan udføres i eksisterende værksteder, uden der skal investeres i f.eks. ekstra udsugning. Ligeledes kan servicen tilbydes hjemme hos kunden i garagen, i indkørslen eller på p-pladsen på kundens arbejdsplads. Mulighederne er mange, og kun kreativiteten sætter grænser. En SMART Repair reparation kan typisk udføres samme dag og ofte, mens kunden venter. Dvs. kunden skal ikke være uden bil i længere tid og skal ikke ud og låne eller finde en erstatningsbil.

  SMART Repair bevarer bilens originalitet

  Endnu en fordel ved SMART Repair er, at man undgår at udskifte originale reservedele med uoriginale dele, og bilens originalitet bevares. Ved at undgå at udskifte originale dele med uoriginale dele, undgår man unødig forringelse af bilens salgsværdi, og for mange ”feinsmeckere” er det et kæmpe plus. Samtidig går SMART Repair direkte imod tidens ”køb og smid ud” tendens.

  SMART Repairs er grønne

  SMART Repair reparationer forårsager langt mindre miljømæssig VOC forurening og CO2 udslip end traditionelle reparationer. HBC reparationssystemer er uafhængigt vurderet for miljøpåvirkning, og vi kan med god samvittighed hævde, at SMART Repair er frontløber for Automotive reparationsmetoder, der minimerer forurening og energispild.

 • Vi producerer også autolak spraydåser efter farvekoden til biler, motorcykler, campingvogne mm.

HBC System is the global market leader and manufacturer of Smart Repair or minor damage products, operating in over 80 countries worldwide. Our product range is comprehensive and manufactured to the highest standards. As a result we are truly a global business, supplying market leading brands and enjoying international insurer recommendations and worldwide approvals from vehicle manufacturers. Our products have been specifically designed to repair dents, damage to paintwork, plastic, leather, vinyl, alloys and glass - quickly and cost effectively and in line with our repair not replace philosophy ...

Read more
HBC scroll to top